4 høydepunkter i 2023

Dette har vært et fantastisk år, for oss som jobber for et mer mangfoldig og inkluderende arbeidsliv – la oss ta et tilbakeblikk på 2023!

1. Strategisk samarbeid om mangfold og inkludering

Vi har hatt gleden av å jobbe strategisk med over 15 virksomheter både i privat og offentlig sektor. Gjennom å følge disse over en lang tidsperiode har vi kunnet dokumentere at ambisjonen vår om å skape reell forandring ble oppnådd.

Her kan du bli inspirert av 5 fantastiske virksomheter som imponerer i arbeidet med inkludering og mangfold!

2. E-læring i Mangfoldsledelse

Lanseringen av E-læringen i mangfoldsledelse har vært en milepæl. For oss har det handlet om å gjøre mangfold og inkludering mer tilgjengelig for alle. Korte, kostnadseffektive kurs har gjort det mulig for enda flere å engasjere seg i dette arbeidet – det er fantastisk!

3. Inspirerende foredrag

Fra nord i Mo i Rana til sør i Arendal har vi delt innsikt gjennom foredrag. Forhåpentligvis har dette bidratt til å så noen frø som får enda flere til å jobbe med et mer inkluderende og mangfoldig arbeidsliv.

4. Lansering av mangfoldsnettverket vårt

Med mangfoldsnettverket vårt, Moving the Needle, vil vi skape en arena hvor vi kan komme sammen om å løse komplekse problemstillinger. 2024 kan faktisk ikke komme fort nok, med den første samlingen vår rett rundt hjørnet!

Jeg ønsker deg en fantastisk jul og nydelig nytt år! Ta vare på deg selv, og dine kjære. Ildsjeler som deg trenger vi i lengden.

Varm hilsen fra Kimiya

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Søk i kunnskapsunivers
Søk
Del gjerne
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.