Jeg skal bytte navn fra Kimiya til Kari

Teksten er skrevet av Kimiya Sajjadi

Flere studier viser at navnet mitt gjør det vanskeligere for meg å få jobb. I tillegg har jeg hørt at mange av mine venner som har byttet navn, endelig fikk jobb. Derfor har jeg besluttet å bytte navn fra Kimiya til Kari. 

Dette kunne vært min historie om jeg var jobbsøker. Utfordringer minoriteter kan møte på som følge av sin bakgrunn, kalles minoritetsstress. Det å ha kjennskap til minoritetsstress kan gjøre det lettere for dere å både tiltrekke og beholde flerkulturelle talenter. 

3 gode måter å lære mer om minoritetsstress på

1. Tekna sin podcastepisode «Minoritetsstress» 

I fjor gjestet vi Tekna sin podcastepisode minoritetsstress. Her kan du lære mer om hva det er å få konkrete eksempler. 
Lytt til episoden her 

2. Utvid nettverket ditt, og bli kjent med flerkulturelle talenter

På våre karrierenettverkstreff for flerkulturelle, får du muligheten til å bli kjent med dyktige og ambisiøse talenter med flerkulturell bakgrunn. Her kan du få innsikt i mange ulike historier som kan gi deg et bredere perspektiv.  
Meld deg på nettverkstreffet 25. oktober (få plasser igjen)

3. Hør historiene til talenter med ulik mangfoldsbakgrunn

I vår egen podcastserie «mitt mangfoldsavtrykk» snakker rollemodeller om styrkene og utfordringene ved å ha en minoritetsbakgrunn. Alle sin historie er unik, og ikke alle føler på utfordringer. Jo flere perspektiver du blir kjent med, desto fler kan du inkludere! 

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Søk i kunnskapsunivers
Søk
Del gjerne
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.