Lederpodden – Slik får du mer mangfold 

I de fleste norske selskaper snakker ledere nå høyt om viktigheten av mangfold. Men toppledelsen er ofte like hvit og homogen som før. Hva kreves for å få mangfoldsarbeidet til å bli noe mer enn en festtale? Hvordan skaper man kontinuitet og får mangfoldsarbeidet til å bli en del av kulturen?  Hva med ubevisste fordommer? Hva er det og hvordan jobber man for å forebygge det på arbeidsplassen?

Dette, og hvordan du konkret kan jobbe med mangfold og inkludering snakker jeg om i Lederpodden.  

 Vil du jobbe med meg i 2023?  

2023 nærmer seg med stormskritt, og jeg har lyst til å hjelpe enda flere virksomheter å få fart på mangfoldsarbeidet.  

I  år har jeg hjulpet over 40 virksomheter i både privat og offentlig sektor. Formue, Bydel Grunerløkka, Statens Vegvesen IT divisjon og Siemens Energy er noen av disse.  

Den tilbakemeldingen jeg oftest får fra kunder, er at de endelig får klarhet i hvordan de konkret kan jobbe med mangfold og inkludering. For meg er det i tillegg viktig å skape motivasjon, inspirasjon og effektivitet. Det sistnevnte er spesielt viktig.  Ingen er tjent med ekstremt ressurs og tidskrevende prosesser, derfor legger jeg aldri opp til det heller. 

I tillegg til det overnevnte har jeg har bistått med forbedringer av rekrutteringsprosesser, employer branding og ledertreninger. 

Long story short; ikke nøl med å ta kontakt hvis du skulle trengt hjelp til noe ☺️ 

Ønsker deg en nydelig helg! 

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Søk i kunnskapsunivers
Søk
Del gjerne
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.