#Let´s act challenge – Slik rekrutterer og beholder du flerkulturelle talenter

Hvorfor søker ikke flerkulturelle talenter til oss? Og hvordan skaper vi en arbeidsplass hvor kulturelle forskjeller er en styrke istedenfor en utfordring? Svaret på disse spørsmålene får du ved å bli med på Let´s act challenge!

Let´s act challenge er en digital workshop over tre dager som skal gi deg innsikt i hvordan du helt konkret kan gå frem for å rekruttere og beholde flerkulturelle talenter.

Hvorfor er det viktig å jobbe med dette? Vel, 18% av Norges befolkning er flerkulturelle. Det er derfor en viktig målgruppe å nå ut til. Videre, takket være det skrikende talentmarkedet er det å kunne rekruttere og beholde arbeidsinnvandrere mer aktuelt enn noen sinne.

Så, hvis du enten ønsker å få økt flerkutlurelt mangfold, eller lære å håndtere kulturelle forskjeller – er denne workshopen for deg.

Agenda

Jeg er sikker på at kalenderen din er sprengt, derfor har jeg kun tatt med det som er viktigst og konkret ✅ All unødvendig teori som ikke gir deg noe konkret er tatt vekk ❌

Ingen alternativ tekst tilgjengelig for dette bildet

Let´s act challenge handler om å gå fra gode intensjoner til gode handlinger. For la oss innse det, gode intensjoner har ikke hjulpet dere så langt. Bli med meg og mange andre engasjerte virksomheter på denne challengen ved å melde deg på her 🚀.

Håper vi ses! – Kimiya Sajjadi CEO Big Enough Global

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å lære mer om hvordan virksomheten din kan jobbe med mangfold og inkludering. Her vil du også motta tilbud om våre tjenester.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. 

© BIG ENOUGH GLOBAL 2022 • 1359 Eiksmarka, Bærum kommune, Viken • Alle Rettigheter Reservert. Org nr: 925 361 356
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.

Legg inn mailen din for å få tilgang på miniwebinaret nå.

Ved å registrere mailen din får du tilsendt våre nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.