Slik kan dere jobbe med mangfold og inkludering

Hvordan kan din virksomhet jobbe med mangfold og inkludering? Nylig gjestet vår leder Kimiya Sajjadi en podcast hvor hun gir deg svaret på dette spørsmålet. Scroller du litt ned finner du denne. 

Estimert lesetid: 2 minutter 

Forskning viser at virksomheter som er gode på mangfold og inkludering har høyere lønnsomhet, er bedre til å innovere, og er en mer attraktiv arbeidsplass. Som leder og HR-medarbeider kan du derfor hjelpe virksomheten din med å bli mer konkurransedyktig ved å lære om mangfold og inkludering. 

Har du lyst til å lære enda mer om hvordan din virksomhet kan jobbe systematisk med mangfold og inkludering? Den 29. august holder Kimiya Sajjadi et frokostwebinar på nettopp dette.  Her kan du også stille spørsmål du måtte ha rundt mangfoldsarbeid. 

Er hverken webinar eller podcast din greie, kan artikkelen «3 enkle steg som får dere i gang med mangfoldsarbeidet» være et godt alternativ.

Kort om Kimiya Sajjadi

Kimiya er leder av Big Enough Global. Hun har bl.a. hjulpet bydel Grünerløkka, Siemens Energy, Thommessen, Statens Vegvesen IT divisjon og Sparebank 1 i arbeidet med mangfold og inkludering. I tillegg til å være konsulent og foredragsholder for en rekke selskaper, har hun snakket med over 600 norske virksomheter om deres mangfoldsarbeid. 

Per dags dato sitter hun også som styremedlem i to selskaper, og er skribent for E24 sin ledelsesspalte. 

Trenger dere bistand?

Dersom dere skulle trengt bistand i arbeidet med mangfold og inkludering, kan vi hjelpe dere med å:

  • Lage et rammeverk for mangfoldsarbeidet.
  • Lage en mangfold og inkluderingsstrategi.
  • Rekruttere og beholde flerkulturelle talenter, gjennom innspill til konkrete tiltak og delmål.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Søk i kunnskapsunivers
Søk
Del gjerne
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.