Ukens rollemodell er Cathrine Bui

Cathrine er grunnlegger av BUI Consulting, som jobber med å rådgi på kunstig intelligens og hvordan dette brukes etisk riktig og er i tråd med lovgivning. I tillegg er hun «Advisory Board member» hos International Protocols for AI Security IEE. 

Vi spurte Cathrine hva hun ville fortalt seg selv i begynnelsen av sin reise. Dette svarte hun: 

«Ikke prøv å bli et uoppnåelig ideal, men prøv å bli bedre på å bli deg selv. På samme måte som Marie Kondo har funnet ut at magisk opprydning er hennes spesialitet, så finn ut av hva din unike evne er. Din underliggende natur er ikke at du er lat og at du må piske deg selv til å bli eksepsjonell.

Da jeg var på utveksling i Sør-Korea og alt jeg gjorde var å reise, møte nye venner, og spise god mat, så begynte jeg å bli rastløs. Det var først da jeg tok et ubetalt internship i blockchain at jeg virkelig levde livet fullt ut. Da fikk jeg intervjue grunnleggeren av Wikipedia, spist middag med David Paterson (tidligere guvernør i New York), og en ny verden åpnet seg med inspirerende entreprenører som endret samfunnet mens de hadde det gøy.

Din naturlige tilstand er å lære og å skape ting, så hvis du slapper av og lar deg selv leke med verden, så vil veien til suksess bli mye mer preget av fred og frihet, enn stress og «må, burde, skulle». Og hvis du innser at du har fred og frihet så er du allerede suksessfull. Ekte suksess er indre suksess fordi uansett hvor mye penger du har, så må du fortsatt leve med deg selv.»

Cathrine Bui er en rollemodell som viser oss hvor viktig det er å jobbe med seg selv, og prøve å bli den beste versjonen av seg selv fremfor å streve etter å være som noen andre. Å oppnå det samme som noen andre. 

Hva er ukens rollemodell?
Ukens rollemodell er en ukentlig kåring hvor vi løfter frem en person med flerkulturell bakgrunn som utmerker seg i næringslivet. Vi håper på å kunne bidra til økt mangfold og inkludering av flerkulturelle gjennom disse kåringene. 

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Søk i kunnskapsunivers
Del gjerne
nb_NONO
Legg inn mailen din for å få tilgang på miniwebinaret nå.

Ved å registrere mailen din får du tilsendt våre nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

Vil du øke andelen flerkulturelle talenter i din virksomhet? Miniwebinaret kom i gang på 1-2-3 gir deg innsikt i:

  • 3 enkle steg som får din virksomhet i gang
  • 3 store fallgruver virksomheten din må se opp for
  • 1 faktor som kjennetegner virksomheter som lykkes med mangfoldsarbeidet
  • Hvorfor det er viktig for din virksomhet å jobbe for å øke andelen flerkulturelle talenter?
  • Mulighet for en skreddersydd sesjon med oss og dere

Se Miniwebinaret

Kom i gang på 1 - 2 - 3 nå!

Legg inn mailen din for å få tilgang på miniwebinaret nå.

Ved å registrere mailen din får du tilsendt våre nyhetsbrev.  Her vil du lære hvordan din virksomhet kan jobbe med mangfold og inkludering. Du vil også motta tilbud om våre tjenester.  Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.