Ukens rollemodell er Haniyeh Angelica Khazan 

Haniyeh er HR konsulent hos Experis Norge. Lenge balanserte hun denne fulltidsstillingen med å være fulltidsstudent. Vi spurte Haniyeh hva hun hadde gjort annerledes på sin reise, dersom hun kunne gått tilbake i tid. Dette svarte hun: 

«På en side tenker jeg at jeg ikke ville gjort noe annereldes, for feilene, stegene og veien jeg har tatt har også fått meg til å bli den jeg er og hvor jeg er i dag. Om jeg måtte velge en ting så hadde det vært å ha hatt mer tro på meg selv og den jeg er. Mange år med mobbing gjorde at jeg jobbet mer mot å passe inn sosialt, enn fokuset på å finne min plass for den jeg er, noe som også førte til at jeg hadde liten tro på meg selv og det jeg kunne få til.»

Hun har oppnådd utrolig mye. Både i arbeidslivet, men også med å overkomme motstand i sitt personlige liv. Haniyeh er en inspirerende rollemodell som har jobbet hardt og viser at alt kan være mulig med litt ekstra innsats og motivasjon! 

Hva er ukens rollemodell?

Ukens rollemodell er en ukentlig kåring hvor vi løfter frem en person med flerkulturell bakgrunn som utmerker seg i næringslivet. Kjenner du noen som utmerker seg? Kontakt oss på: nina@bigenoughglobal.com

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Søk i kunnskapsunivers
Del gjerne
nb_NONO
Legg inn mailen din for å få tilgang på miniwebinaret nå.

Ved å registrere mailen din får du tilsendt våre nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

Vil du øke andelen flerkulturelle talenter i din virksomhet? Miniwebinaret kom i gang på 1-2-3 gir deg innsikt i:

  • 3 enkle steg som får din virksomhet i gang
  • 3 store fallgruver virksomheten din må se opp for
  • 1 faktor som kjennetegner virksomheter som lykkes med mangfoldsarbeidet
  • Hvorfor det er viktig for din virksomhet å jobbe for å øke andelen flerkulturelle talenter?
  • Mulighet for en skreddersydd sesjon med oss og dere

Se Miniwebinaret

Kom i gang på 1 - 2 - 3 nå!

Legg inn mailen din for å få tilgang på miniwebinaret nå.

Ved å registrere mailen din får du tilsendt våre nyhetsbrev.  Her vil du lære hvordan din virksomhet kan jobbe med mangfold og inkludering. Du vil også motta tilbud om våre tjenester.  Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.