Ukens rollemodell er Haniyeh Angelica Khazan 

Haniyeh er HR konsulent hos Experis Norge. Lenge balanserte hun denne fulltidsstillingen med å være fulltidsstudent. Vi spurte Haniyeh hva hun hadde gjort annerledes på sin reise, dersom hun kunne gått tilbake i tid. Dette svarte hun: 

«På en side tenker jeg at jeg ikke ville gjort noe annereldes, for feilene, stegene og veien jeg har tatt har også fått meg til å bli den jeg er og hvor jeg er i dag. Om jeg måtte velge en ting så hadde det vært å ha hatt mer tro på meg selv og den jeg er. Mange år med mobbing gjorde at jeg jobbet mer mot å passe inn sosialt, enn fokuset på å finne min plass for den jeg er, noe som også førte til at jeg hadde liten tro på meg selv og det jeg kunne få til.»

Hun har oppnådd utrolig mye. Både i arbeidslivet, men også med å overkomme motstand i sitt personlige liv. Haniyeh er en inspirerende rollemodell som har jobbet hardt og viser at alt kan være mulig med litt ekstra innsats og motivasjon! 

Hva er ukens rollemodell?

Ukens rollemodell er en ukentlig kåring hvor vi løfter frem en person med flerkulturell bakgrunn som utmerker seg i næringslivet. Kjenner du noen som utmerker seg? Kontakt oss på: nina@bigenoughglobal.com

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Søk i kunnskapsunivers
Søk
Del gjerne
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.