Slik lager du en mangfoldstrategi steg for steg

Hvordan lager du en mangfoldstrategi som gir resultater? I dag ønsker jeg å invitere deg til et gratis foredrag jeg skal holde på OXLO-konferansen onsdag 15. November i Oslo Rådhus. 

Under foredraget mitt tar jeg for meg:

1. Hvordan lager du et godt rammeverk?

2. Hvordan lager du tiltak som treffer?

3. Hvordan lager du en oppfølgingsrutine som sikrer at arbeidet gjennomføres?

4. Hva er ledelsen og lederne sitt ansvar i arbeidet med mangfold og inkludering?

For å sikre at du klarer å lage en mangfoldstrategi i etterkant av foredraget, vil du få utdelt utkast til et rammeverk og en konkret ni-stegs plan for hvordan du skal gå frem for å lande strategien. Denne metoden har jeg blant annet brukt med Amnesty, Sporveien, Siemens Energy, Utdanningsdirektoratet og Würth, så jeg vet at dette funker i praksis.

Les mer om OXLO-konferansen og meld deg på i dag!

Vil du lage en mangfoldstrategi i 2024?

I 2024 ønsker jeg å hjelpe enda flere virksomheter å lykkes med mangfoldsarbeidet. Det er viktig for meg å samarbeide med de som ønsker å jobbe seriøst med dette – de som virkelig vil oppnå resultater.

Høres det ut som din virksomhet?

Ta gjerne kontakt med meg, så setter vi opp en uforpliktende prat! Her kan jeg hjelpe deg med å finne ut av hvordan dere bør gå frem i arbeidet videre, og om jeg er riktig samarbeidspartner!

Oppsummering

Det å jobbe systematisk med mangfold og inkludering kan være krevende. Det er heller ikke alle som har ressurser til å leie inn en konsulent for å få hjelp til dette. Derfor inviterer jeg deg til et helt gratis foredrag hvor du kan lære hvordan du steg for steg kan lage en mangfoldstrategi.

Fra gode intensjoner til gode handlinger

Sett av 30 minutter og få med deg foredraget mitt på OXLO-konferansen onsdag 15. November!

Og hvis du ikke har anledning til det, her er tre tidligere blogginnlegg du kan lese:

Mine 7 beste tips i arbeidet med å lage en mangfoldstrategi

Aktivitets- og redegjørelsesplikten (ARP): slik kartlegger du risiko

Engasjer ansatte i mangfold og inkluderingsarbeidet!

Lykke til!

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail
Søk i kunnskapsunivers
Search
Del gjerne
en_GBEN