Hvilke fallgruver bør du se opp for i arbeidet med mangfold og inkludering?

Vil du bygge nettverk med inspirerende og herlige mennesker – samtidig som du får faglig påfyll? Da er du hjertelig velkommen til Big Enough Global sitt karrierenettverk for flerkulturelle!

Hos oss er alle velkomne: både de som ønsker nye muligheter, og de som ønsker å gi andre muligheter. Denne gangen spør vi: Hvilke fallgruver bør du se opp for i arbeidet med mangfold og inkludering?

Det er ofte de gode historiene og initiativene innenfor arbeidet med mangfold og inkludering som trekkes frem, og det er inspirasjon vi alle trenger! Men hva når vi tråkker feil, selv om intensjonene er gode? Er det kanskje da vi lærer mest?

For at du skal slippe å havne i de samme fallgruvene, inviterer vi til en panelsamtale. Denne gangen har vi satt av god til å dykke ned i temaet og ha gode diskusjoner i etterkant med panelet. Til å dele raust av sine erfaringer bygget opp over flere år, kommer:

fallgruver i arbeidet med mangfold og inkludering

Kristine Dahl Steidel, Administrerende Direktør i Microsoft Norge

Kristine Dahl Steidel er i dag Adm Dir i Microsoft Norge. Hun har vært 16 år i VMware, med flere ledende stillinger, bl.a. Vice President for VMwares digitale arbeidsflater i Europa, Midtøsten og Afrika, landssjef i VMware Norge og regiondirektør for Norden og Baltikum. Hun har en mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI, med hovedfag i organisasjonsendring med fokus på innovasjon. Kristine er opptatt av å ha allsidige og mangfoldige team og de mange mulighetene teknologi gir for å sette fart inn i det grønne skiftet. I Microsoft Norge har hun engasjert seg i selskapets inkluderingsarbeid, og er bl.a. executive sponsor for GLEAM (Global LGBTQIA+ Employees and Allies at Microsoft).

Cromwell Ellie, Vice President Talent, DEI and Employer Branding in Yara International

Cromwell Ellie is an experienced HR professional with over 20 years of rounded HR experience. He has lived and worked in five countries (India, Australia, China, Italy and Norway), gaining knowledge and experience in operational and strategic HR including DEI, performance management, talent acquisition and leadership development to name a few. He wants to make a different to people’s lives. The most important people in Cromwell’s life are his two beautiful daughters and wonderful wife.

Tor Andreas Bremnes, Managing Director i InClue

Tor Andreas Bremnes har utdannelse i økonomi og ledelse, og har en utrolig nysgjerrighet på menneskers motivasjon og tilleggskompetanser. Fra elevrådsleder på barneskolen til daglig leder i InClue har han søkt løsninger gjennom styrken i fellesskapet og at alle har noe å tilby på tvers av våre erfaringer og kompetanser. Som skeiv funkis har han selv stått utenfor arbeidslivet flere perioder av livet, og hans sterkeste tilleggskompetanse er å finne nye løsninger på eksisterende hindringer på kort varsel. Gjennom InClue bistår han og teamet flere bedrifter med i finne, utvikle og beholde mangfoldet og det uoppdagede potensialet som finnes i god match mellom arbeidsgivere, kandidater og innovative løsninger.

Kimiya Sajjadi, CEO og grunnlegger av Big Enough Global, leder panelsamtalen.

Agenda

17:30-17:45 Mingling og lett servering

17:45 -18:45 Panelsamtale

18:45-20:00 Nettverking

Praktisk informasjon

Sted: Arrangementet vil bli holdt hos vår hovedsamarbeidspartner, Advokatfirma Thommessen, sine lokaler, Ruseløkkveien 38 i Vika, Oslo.

Tid: 17:30-20:00.

Servering: Det vil være wraps, kaffe og mineralvann.

Arrangementet er åpent for alle som brenner for eller vil lære mer om mangfold og inkludering!

Om karrierenettverket

Dette er et event i regi av vårt karrierenettverk for flerkulturelle. Karrierenettverket #klartjegkan har som mål å hjelpe studenter og høyt utdannede flerkulturelle som ikke er i jobb med å komme i relevant fast jobb. Dette skal være en arena hvor vi deler kunnskap, motivasjon, og inspirasjon for hvordan å oppnå nettopp det!

Under vårt første arrangement fikk en av deltakerne en CEO som mentor, og en annen mulighet til å søke jobb via en i nettverket. Det ble også satt opp flere kaffesamtaler for å få hjelp til ulike karriereproblemstillinger. Dette er med andre ord en arena hvor du kan møte din neste mentor, få din neste jobb eller få hjelp til å sparre på problemstillinger du måtte ha.

Hos oss er alle varmt velkomne! Både de som ønsker nye muligheter, og de som ønsker å gi andre muligheter. Vel møtt til en energigivende kveld!

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.