Webinar om mangfoldstrening: hvorfor og hvordan heve kompetansen?

Velkommen til webinar om mangfoldstrening: hvorfor og hvordan heve kompetansen?
Tirsdag 7. november kl 9-10 har vi med oss Aaron Kroon og vår egen Kimiya Sajjadi. 

Virksomheter bruker store summer og ressurser på opplæring av ledere og medarbeidere innenfor mangfold og inkludering. Men fra forskning vet vi at mye av mangfoldstreningen som iverksettes ikke gir ønsket effekt. 

Hvordan kan du implementere en suksessfull mangfoldstrening for ledere og medarbeidere? Og hvorfor bør du investere i dette? 

Dette forteller vi mer om i webinaret vårt!

Agenda:

  • Hvorfor bruke tid på mangfoldsopplæring? 
  • Hva skal til for å oppnå effekt og gode resultater?
  • Aaron gir deg konkrete tips om hvordan lage en suksessfull opplæring for ledere 
  • Presentasjon av Olav Haraldseid og Kimiya Sajjadi sitt e-læringskurs for både ledere og medarbeidere 
  • Q&A

Om foredragsholderne

Aaron Kroon er grunnlegger og CEO i Black Batman. Han er en av Sveriges mest etterspurte foredragsholdere innen mangfoldsledelse, inkludering og flerkulturelt arbeidsliv. Han har vært leder siden han var 21 år, og har mange års ledererfaring fra store norske og svenske selskaper bak seg. Blant annet har han vært nordisk HR-direktør i Schibsted, og vært leder i Gjensidige, ICA, Vattenfall og Blocket.se – Sveriges Finn.no. 

Kimiya Sajjadi er grunnlegger av Big Enough Global. Hun har blitt kåret som en av DNs 30 ledestjerner under 30, og er i 2023 nominert til Årets Ladejarl. Kimiya studerte juss i 2,5 år, før hun valgte å satse på gründerlivet. Hun har bistått over 100 virksomheter i privat og offentlig sektor med sitt mangfolds- og inkluderingsarbeid. I tillegg har hun holdt et tresifret antall foredrag om temaet rundt om i hele Norge. I dag er hun styremedlem i Zebra Consulting, og fast skribent for E24 sin lederspalte.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.