Minikurs i mangfold og inkludering for ansatte

Et praktisk og interaktivt e-læringskurs som på 30 minutter gir dine medarbeidere en grunnleggende innføring i mangfold og inkludering, og hvordan de kan bidra i arbeidet.  

Mangfold og inkludering opplæring

Kurset gir medarbeideren:

  • Forståelse for hva mangfold og inkludering er, og hvorfor det er viktig fra et samfunnsansvar- og lønnsomhetsperspektiv.
  • Innsikt i hva ubevisste fordommer og diskriminering er. 
  • Ferdigheter for å kunne bidra til virksomhetens mangfoldsarbeid, og identifisere manglende inkludering i eget team. 

Hvem står bak kurset

Kurset er utviklet av Olav Haraldseid og Kimiya Sajjadi. Olav har over 20 år som HR-direktør i store selskaper som Equinor, NorgesGruppen og Circle K bak seg. Han er også forfatter av bøkene “Diversity Capitalism” og “Mangfoldskapitalisme”. Kimiya har bistått over 60 virksomheter i privat og offentlig sektor å jobbe med mangfold og inkludering. I tillegg er hun spaltist i E24 og skriver aktivt på linkedin, noe som har gjort henne til en tydelig stemme i dette feltet.

Mangfoldsledelsekurs - Big Enough Global - Kimiya Sajjadi

Pris

Antall ansatte i virksomheten. 

Prisen er ut fra størrelsen på virksomheten, og ikke antall brukere, ettersom vi ikke har kontroll over hvor mange som benytter seg av den når det importeres til eget læringssystem. Når du kjøper kurset, kan du integrere det i eget LMS-system som en SCORM-fil. Dere har da kurset til odel og eie for alltid. 

Pris 

  

1-100

30 000 kr

101-500

50 000 kr

501-1000

70 000 kr

1000+

99 000 kr

 Alle priser er eks. mva.  
Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt prisene. 

Spørsmål og svar

Kurset er utviklet for alle medarbeidere i både privat og offentlig sektor. 

Kurset passer utmerket til å bruke i on-boarding, eller andre opplærings- og utviklingforaer. 

Dersom virksomheten din ønsker å sette et ekstra fokus på mangfold og inkludering under relevante høytider eller markeringer, kan kurset brukes i forbindelse med dette også. 

Kurset tar bare 30 minutter å gjennomføre.

Kurset består av videoer hvor vi snakker med slides i bakgrunnen, etterfulgt av ulike oppgaver. 

Ja, våre kurs kan importeres til de fleste læringssystemer fordi vi bruker SCORM. Her er det bare for oss å eksportere en fil som du laster opp i deres læringssystem.

Ja. Vi kan skreddersy kurset på tre ulike måter. 

  1. Legge til deres eget design ved å bruke deres logo og farger.
  2. Legge til videoer av dere. Dette passer perfekt i de tilfellene deres administrerende direktør, Hr-sjef, eller lignende ønsker å si noe i forkant/ på slutten av kurset. 
  3. Legge til egendefinerte oppgaver. Er det spesifikke scenarier du vil at de ansatte skal reflektere over? Eller ønsker du kanskje at de skal lese gjennom policier, strategier e.l? Å legge til egendefinerte oppgaver er en fin måte å skreddersy kurset på.

Kurset er lagt opp til og gjennomføres individuelt. Men, det er flere oppgaver som innebærer diskusjoner med kolleger. Dersom virksomheten ønsker enda mer samarbeid rundt gjennomføringen, er det mulig å legge opp til dette ved at dere lager en workshop hvor dere diskuterer oppgavene og innholdet sammen.

Kurset er på norsk. 

Ja begge er erfarne foredragsholdere innenfor temaet. Kontaktinformasjonen deres ligger nederst på siden.

Ta kontakt!

nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.