VÅR HISTORIE

unu.png

OPPSTART

Big Enough Global startet i 2018 som en ideell non profit organisasjon med tanken om at unge ambisiøse skulle ta på seg ansvar for store prosjekter og lære gjennom erfaring. Vi skulle jobbe prosjektvis innenfor FN sine bærekraftsmål.

DSC_0343-2
DSC_0343-2

press to zoom
DSC_0178
DSC_0178

press to zoom
DSC_0201
DSC_0201

press to zoom
DSC_0343-2
DSC_0343-2

press to zoom
1/7
 
big-enough-global-hvite-enough_edited.pn

NY RETNING:

FLERKULTURELL BAKGRUNN SOM KONKURRANSEFORTRINN

I løpet av det første prosjektet lærte vi fra Sverre Tyrhaug, leder i advokatfirmaet Thommessen at å tiltrekke seg flerkulturelle unge til firmaet var en utfordring.  Etter nøyere undersøkelser så vi at denne problemstillingen eksisterte hos mange firmaer. Samtidig visste vi at mange i  denne kundegruppen så på sin bakgrunn som et handikap.  Vi så derfor at det  var mangel på en bro mellom flerkulturelle unge og arbeidsmarkedet. De unge måtte lære seg hvordan og hvorfor deres flerkulturelle bakgrunn var en styrke. Selskapene på sin side måtte bli bevisste på hvordan å bruke disse styrkene og imøtekomme behovene samt fordommene de flerkulturelle hadde. 

Vi så at vi kunne være denne broen. Big Enough Global sin første visjon om at det skulle være unge med ambisjoner som skulle lede prosjektene våre består fortsatt.  Istedenfor å jobbe prosjektvis besluttet vi oss for at vi skulle danne et selskap som skulle satse på å skape denne broen.  Dette innebærer at vi må jobbe med kunnskapsformidling rettet både mot unge, og selskaper

PROSJEKT X - FNs BÆREKRAFTMÅL NR. 4

Vårt første prosjekt ble å gi flyktninger på Lesvos  muligheten til å ta internasjonalt godkjente engelsk sertifikater.  Vi klarte å lage et fond på over 100 000 nok som skulle gå til sertifikatene og utviklingen av skolen vi valgte å samarbeide med. 

Vår hovedsamarbeidspartner Thommessen bidro med den største summen og var en avgjørende faktor for suksessen til prosjektet. I tillegg bistod de oss med juridiske råd når vi hadde behov for det. Enkeltindivider var også en essensiell faktor for vår suksess. Det var over 500 individer som bidro ved å investere tid og penger for at vi skulle komme i mål. 

Andre støttespillere var Askeladden & Co, Advokatfirmaet Bahr, og Wiersholm som  bidro finansielt. 

DSC_0178.jpg