21.03.2022 – Hvordan håndtere kulturelle forskjeller på arbeidsplassen?

marit imeland gjesme

Velkommen til Big Enough Global sitt frokostwebinar med Marit Imeland Gjesme! 

Kulturelt mangfold på arbeidsplassen kan være en berikelse men det kan også skape utfordringer hvis man ikke har kulturkunnskap. Vi har derfor invitert inn Marit Imeland Gjesme til å holde et kort foredrag rundt hvordan du kan jobbe med kulturelle forskjeller på arbeidsplassen. Deretter er det mulighet for å stille spørsmål og diskutere konkrete problemstillinger  med Marit og Kimiya Sajjadi.

Dette arrangementet passer derfor for deg som er i en virksomhet hvor det er mennesker med ulike etniske kulturer, men også for deg som er i en virksomhet som har en målsetning om å øke andelen flerkulturelle talenter. Eventet er ikke bare relevant for HR-medarbeidere, og ledere – men også  for ansatte i flerkulturelle team .

Agenda: 

  1. Hva er kultur og hvordan påvirker kulturelle forskjeller arbeidsplassen?
  2. Ulike sider av forretningsliv, arbeidsliv og samarbeid hvor kulturkunnskap er viktig
  3. En navigasjonsramme som hjelper oss å forstå hverandre og samarbeide bedre
  4.  Spørsmål, diskusjoner og refleksjoner. Her vil du få muligheten til å stille ekspertene spørsmål. 

Om Marit Imeland Gjesme: 

Marit Imeland Gjesme har en lang, internasjonal karriere innen ledelse bak seg.  Hun er grunnlegger av konsulentfirmaet CultureCatch som siden 2013 har bistått en lang rekke internasjonale firmaer, universiteter og FN med kurs, foredrag og rådgivning globalt.  Noen av hennes tidligere kunder er Telia, Siemens, Hurtigruten og EY.  Temaene  hun har bistått med er et bredt spekter av interkulturelle problemstillinger og en kulturell navigasjonsmodell, rettet mot hvordan man kan bedre effektivitet og samarbeid, både i multikulturelle teams og ledergrupper samt mot kunder og leverandører.

Om Kimiya Sajjadi:

Kimiya Sajjadi er grunnlegger av Big Enough Global. Big Enough Global bistår virksomheter med å rekruttere og beholde flerkulturelle talenter. Gyldendal, Pwc, Thommessen, Sparebank 1 og Amedia er noen av kundene Kimiya har jobbet med.

Begrenset plasser:

Eventet har kun 25 plasser.  Meld deg på raskt for å sikre plassen.

Vi gleder oss til å se deg!

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.