Hvordan tørre å gå ut av comfortsonen?

Å oppnå dine drømmer, krever av og til at du går ut av comfortsonen. Men, hvordan skal man tørre det? Den 5. desember skal tre inspirerende damer ha en samtale rundt dette.

Yrja Oftedahl har grunderbakgrunn og er nå programleder og kommentator i E24. Hadita Tajik er stortingspolitiker, og har tidligere vært kåret til norges mektigste kvinne. Kimiya Sajjadi droppet ut av jussen for å satse fulltid på bedriften sin.

Denne kvelden skal vi også kåre vinneren av næringslivets mangfoldssstemme!

Agenda

  • 17:30-17:45 Mingling
  • 17:45-18:45 Faglig innhold – en samtale med Yrja Oftedahl, Kimiya Sajjadi og Hadia Tajik om det å tørre og gå ut av comfortsonen for å oppnå sine drømmer.
  • Kåringen av næringslivets mangfoldsstemme
  • 18:45-20:00 Lett servering og mingling

Praktisk informasjon

  • Sted: Arrangementet vil bli holdt hos vår hovedsamarbeidspartner Advokatfirma Thommessen sine lokaler, Ruseløkkveien 38.
  • Tid: 17:30-20:00.
  • Servering: Det vil være snacks, frukt og wraps.
  • Arrangementet er åpent for alle.

Det er kun 40 plasser på lanseringen, og du vil få beskjed om du har fått plass når du mottar en bekreftelse på mail. Påmeldingen er bindende

Om karrierenettverket

Dette er et event i regi av vårt karrierenettverk for flerkulturelle. Karrierenettverket #klartjegkan har som mål å hjelpe høyt utdannet flerkulturelle som ikke er i jobb, og studenter med å komme i relevant fast jobb. Dette skal være en arena hvor vi deler kunnskap, motivasjon, og inspirasjon for hvordan å komme i relevant jobb.

Under vårt første arrangement fikk en person en CEO som mentor, og en annen mulighet til å søke jobb via en i nettverket. Det ble også satt opp flere kaffesamtaler for å få hjelp til ulike karriereproblemstillinger. Dette er med andre ord en arena hvor du kan møte din neste mentor, få din neste jobb eller få hjelp til å sparre på problemstillinger du måtte ha.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.