HVA VI GJØR

Vi bistår offentlig og privat sektor med å forstå hvordan å rekruttere og beholde flerkulturelle.  Nøkkelen for å lykkes med dette arbeidet er å iverksette tiltak som imøtekommer kundegruppen sine behov internt og i den eksterne kommunikasjonen. Vårt arbeid går derfor ut på å hjelpe dere med å forstå hvilke tiltak  som kan implementeres i de ulike områdene for å rekruttere og beholde flerkulturelle. 

 

 OMRÅDENE VI BISTÅR MED:

→   Ekstern kommunikasjon, herunder; sosiale medier, hjemmeside, annonser, eventer og kampanjer 

→   Rekrutteringsprosessen  

→  Ledelsen 

→  Arbeidsmiljø og sosialt miljø

 

HVA VI TILBYR

Det er mange måter å få kunnskap om hvordan dere kan jobbe med de ulike områdene på for å rekruttere og beholde flerkulturelle.

 

VI TILBYR: 

→  Workshops

→  Foredrag

→  Analyser av hvor utfordringene deres ligger 

→  Tiltaksplaner for å løse utfordringene. 

 

I første omgang kan det være vanskelig å vite om man trenger bistand, og eventuelt til hva. Vi tilbyr en gratis førstekonsultasjon hvor dere kan fortelle oss om deres virksomhet, og motta en tilbakemelding på hvor forbedringspotensialet ligger og hvordan vi kan bistå dere. 

 

​Vi har allerede konsultert flere selskaper og ledere. Kunne du tenke deg å være neste? Ta kontakt for en uforpliktende samtale med oss. 

TILBAKEMELDINGER FRA KUNDER 

“Dette er et så viktig tema som jeg er glad for at vi har diskutert sammen. Dere har et engasjement som smitter, og det er viktig!”

Konsulenttimer med advokatfirmaet Thommessen

Konsulenttimer med advokatfirmaet DLA Piper