Webinar om aktivitets- og redegjørelsesplikten (ARP)

Ønsker du å sikre at virksomheten din overholder kravene til aktivitets- og redegjørelsesplikten (ARP)? Og kanskje enda viktigere: at dere klarer å få mangfoldsarbeidet og ARP til å spille på lag?

Da må du få med deg webinaret vårt onsdag 13. mars kl. 11:30 til 12:45!

Det vil bli sendt ut opptak i etterkant, så dette er et gullkorn du kan lagre for neste års rapportering også!

  • Introduksjon til aktivitets- og redegjørelsesplikten
  • Hvordan samkjøre mangfoldsarbeidet med aktivitets- og redegjørelsesplikten?
  • Hvordan kartlegge risiko?
  • Tips for gjennomføring av en god lønnskartlegging med Lars Kolberg fra Likestillings- og diskrimineringsombudet
  • Case-eksempler fra Fremtind og Gjensidige
  • Spørsmålsrunde

Siri Digregrind er seniorrådgiver i People-divisjonen til Gjensidige Forsikring. Hun har hele 19 års bred og solid erfaring fra HR-arbeid, hovedsakelig med lederstøtte innenfor omorganisering, nedbemanning, ulike typer personalsaker, sykefravær / nærvær og rekruttering. Siden 2020 har hun også hatt et ekstra ansvar for å sette fokus på arbeidet med inkludering og mangfold, og er autorisert mangfoldsleder i regi av Seema og Norsk Sertifisering. Siri heier på mangfoldet, og er bevisst på hvordan inkludering og god mangfoldsledelse bidrar til å skape økt forretningsverdi.

Live Myrset Evjen har bred erfaring innen HR. Hun har jobbet i ulike bransjer, har vært leder i mange år og er nå fagleder HR for arbeidsgiverområdet i Fremtind. Hun har arbeidet med Aktivitets- og redegjørelsesplikten (ARP) i Fremtind siden 2021 og er engasjert i mangfolds- og inkluderingsarbeidet.

Kimiya Sajjadi er grunnlegger av Big Enough Global. Hun har blitt kåret som en av DNs 30 ledestjerner under 30, og var i 2023 finalist i Reitans kåring Årets Ladejarl og vunnet YS sin likestillingspris. Kimiya studerte juss i 2,5 år, før hun valgte å satse på gründerlivet. Hun har bistått over 100 virksomheter i privat og offentlig sektor med sitt mangfolds- og inkluderingsarbeid. I tillegg har hun holdt et tresifret antall foredrag om temaet rundt om i hele Norge.

Håper vi ser deg på webinaret!

Skal vi klare å skape et mer mangfoldig og inkluderende arbeidsliv trenger vi alle med på laget. Kjenner du noen fra din egen eller andre virksomheter som ville hatt nytte av webinaret? Del dette med dem!

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail
en_GBEN