Kontakt

Ønsker du å få hjelp med mangfold og inkludering? Ta kontakt!

Trenger din virksomhet å få hjelp med mangfold og inkludering? Vi kan bistå med strategirådgivning, workshops og foredrag.

Vi er opptatt av at arbeidet med mangfold og inkludering, skal være konkret og ikke for komplisert og krevende. Det er viktig for oss at de vi jobber med blir motivert, inspirert og engasjert for dette arbeidet. Enten om det er ved hjelp av konsulenttjenester, workshops eller foredrag. 
 

Kimya Sajjadi

Kimiya Sajjadi i Big Enough Gobal - Er kvinner og menn likestilte?
Kimiya Sajjadi er grunnlegger av Big Enough Global. Hun har blitt kåret som en av DNs 30 ledestjerner under 30, og er i 2023 nominert til Årets Ladejarl. Kimiya studerte juss i 2,5 år, før hun valgte å satse på gründerlivet. Hun har bistått over 100 virksomheter i privat og offentlig sektor med sitt mangfolds- og inkluderingsarbeid. I tillegg har hun holdt et tresifret antall foredrag om temaet rundt om i hele Norge. I dag er hun styremedlem i Zebra Consulting, og fast skribent for E24 sin lederspalte. (Foto: Siv Bjelland)

Cathrine Boije

Cathrine Boije

Cathrine Boije jobber som Lederstøtte i Big Enough Global. Hun har over 20 års ledererfaring, og har bl.a jobbet som markedssjef i Røde Kors og IKEA, samt seniorrådgiver i Nye & Kloke Hoder.  (Foto: Hanne Nygaard)

Få hjelp med mangfold og inkludering

Hvis du foretrekker å bruke kontaktskjema i stedet for direkte kontakt, kan du sende inn din henvendelse under. 
Du vil få svar i løpet av 1 – 3 virkedager. 

nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.