Om oss

Om oss

«Det handler ikke bare om å skape mer innovative og lønnsomme virksomheter. Det handler også om å bygge et samfunn med mindre forskjeller og mer rettferdighet. Viktigst, det handler om å ta vare på mennesker».

hvorfor velge beg?

Våre tjenester utformet på en måte som er resultatorienterte. I tillegg er vi opptatt av at de som jobber med oss skal sitte igjen med en klar forståelse av hvilke konkrete steg de skal måtte ta for å oppnå sine mål. Dette innebærer at de både forstår hvor utfordringene deres ligger, men også hvordan de kan løse dem.

våre verdier

Våre verdier gjenspeiles i hvordan vi behandler hverandre, og hvordan vi behandler kunder.

Tør å utfordre

Vi ser på det som vesentlig å utfordre hverandre og kundene våre på status quo for å skape endring . Det er når vi blir ukomfortable at vi vokser.

Forståelsesfull

Vi tror på at nøkkelen for å skape forandring og vekst ligger i å være forståelsesfulle for hvilken situasjon mennesker og virksomheter befinner seg i.

Resultatorienterte

Mangfoldsarbeid kan fort bli til et inspirasjons og engangsarbeid. Vi er her for å skape resultater, og det skal gjennomsyre måten vi jobber på.

Vi er opptatt av at mangfoldsarbeidet skal gi resultater.  De virksomheter som lykkes har til felles at de har jobbet med det systematisk over tid. Derfor jobber vi med våre kunder gjennom å hjelpe de å sette langsiktige strategier med konkrete mål og tiltak. 

Big Enough Global startet fordi vi så at mange ledere og HR-personell syntes det var vanskelig å øke og beholde andelen flerkulturelle talenter. Vi observerte at de ikke hadde kunnskap om styrker, utfordringer og behov flerkulturelle talenter kunne ha. Uten denne kunnskapen kunne de heller ikke lage en inkluderende arbeidsplass for dem. Vi har spesialisert oss på flerkulturelt mangfold fordi vi nettopp så behovet for å jobbe målrettet mot det. 

Flerkulturelle er en mangfoldig gruppe. Vårt mål er derfor ikke å gi virksomheter en fasit på hvordan alle mennesker med en flerkulturell bakgrunn fungerer. Men,  vi ønsker å gjøre virksomheter bevisste på ting de ikke er bevisste på i dag. Jo flere ting man blir bevisst på, desto flere vil man klare å inkludere.

Big Enough Global sitt mål er å øke det flerkulturelle mangfoldet i de delene av næringslivet som mangler dette. Dette ansvaret mener vi ligger på både virksomheter og individer med en flerkulturell bakgrunn. Derfor jobber vi med å veilede virksomheter i hvordan de kan øke andelen flerkulturelle talenter, samtidig som vi deler kunnskap om hvorfor og hvordan flerkulturelle kan bidra. 

Vår hovedsamarbeidspartner

Vår hovesamarbeidspartner er advokatfirmaet Thommessen. De har støttet oss økonomisk, og gjennom juridisk bistand siden selskapet startet opp.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å lære mer om hvordan virksomheten din kan jobbe med mangfold og inkludering

«Vi bistår virksomheter med å øke andelen flerkulturelle talenter, gjennom innspill til konkrete mål og tiltak. 

Hurtiglinker
© BIG ENOUGH GLOBAL 2022 • 1359 Eiksmarka, Bærum kommune, Viken • Alle Rettigheter Reservert. Org nr: 925 361 356
nb_NONO
Legg inn mailen din for å få tilgang på miniwebinaret nå.

Ved å registrere mailen din får du tilsendt våre nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

Vil du øke andelen flerkulturelle talenter i din virksomhet? Miniwebinaret kom i gang på 1-2-3 gir deg innsikt i:

  • 3 enkle steg som får din virksomhet i gang
  • 3 store fallgruver virksomheten din må se opp for
  • 1 faktor som kjennetegner virksomheter som lykkes med mangfoldsarbeidet
  • Hvorfor det er viktig for din virksomhet å jobbe for å øke andelen flerkulturelle talenter?
  • Mulighet for en skreddersydd sesjon med oss og dere

Se Miniwebinaret

Kom i gang på 1 - 2 - 3 nå!

Legg inn mailen din for å få tilgang på miniwebinaret nå.

Ved å registrere mailen din får du tilsendt våre nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.