Mangfoldsledelse – praktisk tips

Dagens blogginnlegg er sponset av Therese Uggerud.

Hørt om HR-dama på LinkedIn? 😉
Administrere? Organisere? Omorganisere? Nedbemanne? Permittere? Ansette? Utvikle? Lede?
En HR-konsulent fra oss kan gå inn i kortere eller lenger oppdrag, etter behov, og bistå deg i alle prosesser som handler om folka dine. Kontakt therese@hrkonsulent.no

Visste du at hver tredje bedrift bruker eget nettverk og bekjentskapskrets når de ansetter nye folk? Det vil si at det ligger enormt mye makt i hvem ledere har i nettverket sitt. For de man har i nettverket, er de man gir muligheter til.

Arbeidet med mangfold og inkludering er så utrolig mye mer enn å fikse opp i store komplekse systemer og prosesser. Det handler også om hvilke valg hver og en av oss tar.

I min nyeste E24-artikkel skriver jeg om hvordan mine to mentorer Margrete, partner i Deloitte, og Sverre, direktør i Thommessen, fikk en avgjørende betydning for karrieren min. Jeg skriver også om hvorfor du burde investere i å være mentor for noen som har dårligere forutsetninger for å lykkes.

I artikkelen får du oppskriften på en helt konkret ting du og alle rundt deg kan gjøre for å bidra til et mer mangfoldig og inkluderende arbeidsliv.

Les den her:

Har du ikke betalt versjon av E24? Frykt ikke. Jeg har oppsummert essensen i dette LinkedIn-innlegget mitt.

Arbeidet med mangfold og inkludering kan fort bli overveldende i havet av rapporteringer og strategier. Selv om disse langsiktige og komplekse tingene er viktige, må du ikke glemme de lavtliggende fruktene også.

Ta et aktiv valg om å bygge nettverk, og gi muligheter til de som vanligvis ikke ville fått det! Det er god mangfoldsledelse i praksis.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail
Søk i kunnskapsunivers
Search
Del gjerne
en_GBEN