Få gratis tilgang til E-læringen på engelsk

I februar lanserte jeg og Olav Haraldseid E-Læringen mangfoldsledelse på 1-2-3. Siden har Amnesty, Obos, Siemens Energy og Kirken kjøpt kurset. Det er fantastisk å se engasjementet for både kurset og mangfoldsledelse som fag!

Flere har etterspurt E-læringen på engelsk, derfor har vi gått i gang med å lansere en engelsk versjon. For å få språket til å bli helt riktig, har vi tatt med oss Astrid Sundberg, mangfoldsjef i Oda til å kvalitetssikre.

Vi ønsker å gjøre det lettest mulig for din virksomhet å investere i mangfoldsledelse. I mai skal vi derfor kjøre en kampanje hvor de som kjøper kurset på norsk får den engelske versjonen gratis med på kjøpet.

Mangfoldsledelsekurs - Kimiya Sajjadi - Big Enough Global


“Mangfoldsledelse på 1-2-3” er et kort, praktisk, og interaktivt e-læringskurs som utvikler lederes ferdigheter i mangfoldsledelse – uten at det koster skjorta!

Kurset består av tre moduler, som hver tar 45 minutter å gjennomføre. Vi ønsker at lederne skal kose seg med innholdet derfor har vi laget moduler som inneholder oppgaver, skuespill, og små videosnutter.

Tilbakemeldingen fra alle som har sett kurset har vært at dette er fantastisk:)

Ønsker deg en nydelig dag:)

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Søk i kunnskapsunivers
Søk
Del gjerne
nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.