Blogg

Blogg om mangfold og inkludering

Bloggen vår er dedikert til mangfold og inkludering, og er en kilde til inspirasjon, innsikt og praktiske råd for hvordan å jobbe med dette. 

Her finner du en rekke artikler og blogginnlegg som dekker ulike aspekter av mangfold og inkludering, fra betydningen av mangfold i virksomheter – til best practice for inkludering. Vi dykker ned i viktige problemstillinger og gir deg verdifull innsikt slik at du kan gjøre fremdrift i arbeidet ditt. 

Enten du er leder, har HR-ansvar eller er enkeltperson som ønsker å lære mer, så vil bloggen gi deg nyttige tips og perspektiv. Begynn gjerne med våre populære artikler som “Hvorfor går det sakte med mangfold og inkludering i arbeidslivet?”, “Mangfold i arbeidslivet – har minoriteter et ansvar?”  eller “Hvorfor feirer vi pride?” for å komme i gang. 

mangfoldsnettverket
Blogg

Invitasjon til Mangfoldsnettverket Moving the Needle

Endelig er dagen her! Vi har lyttet til dere som savner et fellesskap, og vi har hatt lærerike innsiktssamtaler med flere av dere for å kunne skreddersy det mangfoldsnettverket markedet etterspør.

funksjonshemmede
Blogg

Slik inkluderer du funksjonshemmede i arbeidslivet

3. desember er det FNs internasjonale dag for funksjonshemmede. Her deler jeg noen sjokkerende fakta om funksjonshemmede i norsk arbeidsliv. Du får også konkrete tips for hva du kan gjøre for å rekruttere og beholde mennesker med nedsatt funksjonsevne på arbeidsplassen.

lage en mangfoldstrategi
Blogg

Mine 7 beste tips i arbeidet med å lage en mangfoldstrategi

De siste to årene har jeg hjulpet mer enn 15 virksomheter i privat og offentlig sektor med å lage en mangfoldstrategi. Deretter har jeg fulgt disse over en lang periode for å se hva det er som gjør at noen oppnår resultater og andre ikke.

nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.