Blogg

Blogg om mangfold og inkludering

Bloggen vår er dedikert til mangfold og inkludering, og er en kilde til inspirasjon, innsikt og praktiske råd for hvordan å jobbe med dette. 

Her finner du en rekke artikler og blogginnlegg som dekker ulike aspekter av mangfold og inkludering, fra betydningen av mangfold i virksomheter – til best practice for inkludering. Vi dykker ned i viktige problemstillinger og gir deg verdifull innsikt slik at du kan gjøre fremdrift i arbeidet ditt. 

Enten du er leder, har HR-ansvar eller er enkeltperson som ønsker å lære mer, så vil bloggen gi deg nyttige tips og perspektiv. Begynn gjerne med våre populære artikler som “Hvorfor går det sakte med mangfold og inkludering i arbeidslivet?”, “Mangfold i arbeidslivet – har minoriteter et ansvar?”  eller “Hvorfor feirer vi pride?” for å komme i gang. 

Fra likestilling til flerkulturelt mangfold - compass group - mangfold og inkludering - big enough global
Blogg

Fra likestilling til flerkulturelt mangfold

Her skrier jeg om hvordan vi kan gå fra lilkestilling til flerkulturelt mangfold, for det å kun øke kvinneandelen er ikke mangfold og inkludering i praksis.

Hege Solbakken
Blogg

Vi inngår samarbeid med Jefferson Wells

 Vi har inngått et samarbeid med Jefferson Wells, og skal bistå deres kunder i mangfoldsarbeidet. Jefferson Wells tilbyr rekruttering og konsulenttjenester, og er en del av

nb_NONO

Vil du bli bedre på å tiltrekke og beholde talenter?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for ukentlige tips! Her vil du også motta informasjon om våre tjenester.